Wild T 1000

Discussion of FieldGenius related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Wild T 1000

Postby murchie » Wed Jan 11, 2006 12:42 pm

Will FieldGenius and a Tracker work with a Wild T1000/DI1000 ?
murchie
 
Posts: 7
Joined: Sat Dec 17, 2005 9:36 am
Location: Nevada City, CA

Postby Jason Poitras » Thu Jan 12, 2006 1:47 pm

We have not had a T1000 in for testing, but we do have some customers with T1010 / D1 1000 instruments connected to FieldGenius.

If you are willing to give it a try you should use the following settings in FieldGenius:

Make: Leica
Model: TPS Series (GSI)
COM1
Baud: 9600
Parity: Even
Data Bits: 7
Stop Bits: 1
Jason Poitras
General Manager
[email protected]
User avatar
Jason Poitras
Site Admin
 
Posts: 443
Joined: Tue Oct 29, 2002 5:17 pm
Location: Kelowna, BC, Canada


Return to FieldGenius

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron