stake out feature code

Discussion of FieldGenius related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

stake out feature code

Postby jollyroger » Sun Apr 08, 2007 12:24 pm

I am having problems staking out a calculated point and keeping the feature code assigned to it. After calculating the point,numbering and naming it when it is staked out the feature code changes to "design point" erasing the code I had assigned. Is there a way to keep the code I gave it when saving the point.

thanks
roger
jollyroger
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 26, 2007 6:49 pm

Postby Brian Sloman » Tue May 08, 2007 12:46 pm

This behaviour has been changed for the next update of FieldGenius 2007 v3.1, which will be available shortly.
User avatar
Brian Sloman
Product Manager
 
Posts: 399
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada

reply

Postby jollyroger » Wed May 16, 2007 4:15 am

thanks for the clarification that it was not possible to do it in the current version. when we update our software it will be a great help.
roger
jollyroger
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 26, 2007 6:49 pm

Postby Brian Sloman » Fri May 25, 2007 3:09 pm

Just in case you haven't seen it yet, FieldGenius 2007 v3.1.0 can be downloaded from our helpdesk,
http://www.microsurvey.com/helpdesk/ind ... ditemid=74
User avatar
Brian Sloman
Product Manager
 
Posts: 399
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada


Return to FieldGenius

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron