Issues Importing a surface into Field Genius

Discussion of FieldGenius related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Issues Importing a surface into Field Genius

Postby davelacross » Wed Mar 12, 2014 10:29 am

I am trying to import a surface into Field Genius but I am having issues with the triangles being recalculated so that the original surface is not being preserved. I am starting with a triangle file in GoePak and the end result I want is to have the same surface in field genius so I can stake a road. I have tried to export a .XML surface from GeoPak and import it into FG with the preserve LandXML TIN box checked without consistent results. I then tried to export a .DXF file from GeoPak of the surface and open it in MSCAD then export a .qsb file with the same results. Any suggestions
davelacross
 
Posts: 1
Joined: Wed Mar 12, 2014 7:50 am

Re: Issues Importing a surface into Field Genius

Postby Jason Poitras » Thu Aug 07, 2014 9:40 pm

Hi Dave,

Did you submit this to support to look at?
Jason Poitras
General Manager
[email protected]
User avatar
Jason Poitras
Site Admin
 
Posts: 443
Joined: Tue Oct 29, 2002 5:17 pm
Location: Kelowna, BC, Canada


Return to FieldGenius

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests