land desktop points in MicroSurvey

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

land desktop points in MicroSurvey

Postby john coons » Tue Apr 11, 2006 10:21 am

Points not showing up when opening a Landdesktop drawing in MS survey
john coons
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 11, 2006 10:08 am

Postby Glen Cameron » Tue Apr 11, 2006 11:50 am

They may not be the original Point Blocks that LDD/Softdesk used for decades, and may be proxy entities. If this is the case, then we can not use them. They would have to be converted to the normal point blocks for any other program to work with them, including us.

The same thing can happen with their contours if they are not drawn as normal polylines or LWpolylines, and are drawn instead using proxy entities.

Proxy entities do not currently import being they are not normal CAD entities.

Cheers,
Glen W. Cameron, C.E.T.
City of North Bay, Ontario
Glen Cameron
 
Posts: 1395
Joined: Fri Nov 08, 2002 12:18 pm
Location: Corbeil, Ontario, Canada


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron