land desktop points in MicroSurvey

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
john coons
Posts: 1
Joined: Tue Apr 11, 2006 10:08 am

land desktop points in MicroSurvey

Post by john coons » Tue Apr 11, 2006 10:21 am

Points not showing up when opening a Landdesktop drawing in MS survey

Glen Cameron
Posts: 1395
Joined: Fri Nov 08, 2002 12:18 pm
Location: Corbeil, Ontario, Canada
Contact:

Post by Glen Cameron » Tue Apr 11, 2006 11:50 am

They may not be the original Point Blocks that LDD/Softdesk used for decades, and may be proxy entities. If this is the case, then we can not use them. They would have to be converted to the normal point blocks for any other program to work with them, including us.

The same thing can happen with their contours if they are not drawn as normal polylines or LWpolylines, and are drawn instead using proxy entities.

Proxy entities do not currently import being they are not normal CAD entities.

Cheers,
Glen W. Cameron, C.E.T.
City of North Bay, Ontario

Post Reply