Geodimeter Area File

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Geodimeter Area File

Postby freher » Thu Apr 03, 2003 9:59 am

When creating a geodimeter coordinate file in the active coordinate editor the created file is in the old unstacked format. How do you create a file in the new stacked format with each label on one line only?
freher
 
Posts: 5
Joined: Thu Apr 03, 2003 9:52 am

Exporting to Geodimeter

Postby Glen Cameron » Thu Apr 03, 2003 11:53 am

Unfortunately, at present time, the only export option to a Geodimeter is in the older format. The newer format may be built in in a future version. Geotools, supplied by the manufacturer, may also be able to assist you in the conversion.

Cheers,
Glen W. Cameron, C.E.T.
City of North Bay, Ontario
Glen Cameron
 
Posts: 1395
Joined: Fri Nov 08, 2002 12:18 pm
Location: Corbeil, Ontario, Canada

Postby Ron Mak » Fri Apr 04, 2003 2:25 pm

We export comma delimited files and upload with geotools which handles the conversion.
Ron Mak
 
Posts: 60
Joined: Wed Mar 26, 2003 4:31 am


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests