Raster

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Raster

Postby abacuspros » Wed Jun 27, 2007 8:10 am

When plotting with a raster image, I'm having trouble getting the lines I've drawn to appear "on top" of the image. Any help is appreciated. Also, the image i'm using is larger than the area I'm plotting if that makes a difference.

Thanks
Shane Bowen
Abacus Professional Services
abacuspros
 
Posts: 30
Joined: Thu Dec 02, 2004 9:08 am
Location: Breese, Illinois, USA

Re: Raster

Postby rwhatman » Wed Jun 27, 2007 9:38 am

abacuspros wrote:When plotting with a raster image, I'm having trouble getting the lines I've drawn to appear "on top" of the image. Any help is appreciated. Also, the image i'm using is larger than the area I'm plotting if that makes a difference.

Thanks


Just use Drawing Order on the Frame of the Raster image and pick BACK
on the image.
rwhatman
 
Posts: 299
Joined: Sun Nov 10, 2002 6:41 am
Location: Peterborough, Ontario, Canada

Re: Raster

Postby abacuspros » Wed Jun 27, 2007 9:51 am

rwhatman wrote:
abacuspros wrote:When plotting with a raster image, I'm having trouble getting the lines I've drawn to appear "on top" of the image. Any help is appreciated. Also, the image i'm using is larger than the area I'm plotting if that makes a difference.

Thanks


Just use Drawing Order on the Frame of the Raster image and pick BACK
on the image.


Thanks so much, that worked.
Shane Bowen
Abacus Professional Services
abacuspros
 
Posts: 30
Joined: Thu Dec 02, 2004 9:08 am
Location: Breese, Illinois, USA


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests

cron