Upload to DC error

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
Ron Mak
Posts: 60
Joined: Wed Mar 26, 2003 4:31 am

Upload to DC error

Post by Ron Mak » Wed Apr 16, 2003 4:30 am

When using Microsurvey to upload to an SDR-33, I get an error: "Error 10699-SDR 33". What does this mean? I am able to upload using other software with the same settings.

Glen Cameron
Posts: 1395
Joined: Fri Nov 08, 2002 12:18 pm
Location: Corbeil, Ontario, Canada
Contact:

SDR

Post by Glen Cameron » Wed Apr 16, 2003 12:01 pm

Sounds like you are not running the current release of MSCAD. This is an older message dealing with SDR20 file formats being uploaded to an SDR33.

I would suggest you go and grab the SP#3 for MSCAD, posted under the support page under MSCAD2002, downloads. This will upgrade you and this message should be removed.

Cheers,
Glen W. Cameron, C.E.T.
City of North Bay, Ontario

Post Reply