MSCAD 2008 Lines

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

MSCAD 2008 Lines

Postby GEM » Thu Dec 20, 2007 6:16 am

Hi, I have been evaluating MSCAD 2008. I drew a line. Then left double click on the line. A dialog box come up with various data- coords, layer, etc. However, the dialog box does not display the length of the line. MSCAD 2004 has this feature, which I use all the time. What is the story?

Thanks

GEM
GEM
 
Posts: 21
Joined: Mon May 16, 2005 7:40 am

Postby Glen Cameron » Thu Dec 20, 2007 6:29 am

Turn your GRIPS off and then single pick on the Line to bring up our CADLines dialog box.
Glen W. Cameron, C.E.T.
City of North Bay, Ontario
Glen Cameron
 
Posts: 1395
Joined: Fri Nov 08, 2002 12:18 pm
Location: Corbeil, Ontario, Canada


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron