Format Coordinate Number of Decimal Places

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
kcormier
Posts: 2
Joined: Sat Mar 10, 2007 10:44 am

Format Coordinate Number of Decimal Places

Post by kcormier » Sun Apr 13, 2008 3:58 am

I created a co-ordinate table and the number of decimal places showing is three....how do i change the number of decimal places to 2.

Richard Sands
Posts: 425
Joined: Mon Feb 14, 2005 1:10 pm
Location: Tasmania

coordinate decimals

Post by Richard Sands » Sun Apr 13, 2008 2:23 pm

go to 'SETTINGS', 'DRAWING SETTINGS', 'DRAWING UNITS' - Change settings for - 'Linear Units'.
Or for shortcut type 'ddrmodes' at the command line, and that will take you there. You could set up an alias to speed it up.
Its also under Microsurvey assistant, Set Program Defaults, Cad Settings.

Post Reply