Using points for surface

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Using points for surface

Postby wfd144 » Sat Apr 26, 2008 10:59 am

Is there any way to extract a range of point numbers to create a surface? When creating contours I only want to use points with actual ground elevations not steps or floor elevations. I see where you can select them by elevation range and manual selection.
Thanks
wfd144
 
Posts: 16
Joined: Wed Apr 23, 2008 11:25 am

EXCLUDE POINTS FROM DTM

Postby Richard Sands » Sun Apr 27, 2008 2:26 am

see this post, may be helpful.
http://www.microsurvey.com/forums/viewto ... ht=surface
Graphic editor is a useful tool for this. You can select a grouping of points and then create a surface from them.
You can also just select all points and then deselect the ones of your chosing, but remember to deselect any points before you run any breaklines as they (breaklines) get removed in the removing points from surface routine.
Richard Sands
 
Posts: 424
Joined: Mon Feb 14, 2005 1:10 pm
Location: Tasmania


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests