Point Numbers Import

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
Jennifer
Posts: 1
Joined: Thu Oct 16, 2008 11:14 am

Point Numbers Import

Post by Jennifer » Thu Oct 16, 2008 11:36 am

I am trying to import a csv file, and when I do, the points are in the database, I am able to cogo calc with the points and inverse between them but the actual "dot" of the point is not showing up so I am unable to snap onto the points. I checked off the box that says to draw the point. This is the first time I've seen this. Any idea what may be wrong?
Thanks

Richard Sands
Posts: 425
Joined: Mon Feb 14, 2005 1:10 pm
Location: Tasmania

POINT VISIBILITY

Post by Richard Sands » Thu Oct 16, 2008 11:45 am

Are your points actually 'Dots' or something else?
Under 'Drawing settings', 'Entity Creation', 'Points' what do you see?
Just type DDRMODES and it takes you there.
Have you saved the job (several times), closed MSCAD aand reopened?
Sometimes I have found this fixes the problem.
regards
Richard

Jeff Austin
Posts: 8
Joined: Fri Nov 08, 2002 2:02 pm
Location: Minocqua, Wisconsin
Contact:

Post by Jeff Austin » Thu Oct 16, 2008 11:46 am

I have encountered the same issue. Do any of the point numbers have leading zeros, i.e. 0020? This is the only time I see the problem.

You can get your nodes by updating the drawing from database.

Post Reply