Point Numbers Import

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Point Numbers Import

Postby Jennifer » Thu Oct 16, 2008 11:36 am

I am trying to import a csv file, and when I do, the points are in the database, I am able to cogo calc with the points and inverse between them but the actual "dot" of the point is not showing up so I am unable to snap onto the points. I checked off the box that says to draw the point. This is the first time I've seen this. Any idea what may be wrong?
Thanks
Jennifer
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 16, 2008 11:14 am

POINT VISIBILITY

Postby Richard Sands » Thu Oct 16, 2008 11:45 am

Are your points actually 'Dots' or something else?
Under 'Drawing settings', 'Entity Creation', 'Points' what do you see?
Just type DDRMODES and it takes you there.
Have you saved the job (several times), closed MSCAD aand reopened?
Sometimes I have found this fixes the problem.
regards
Richard
Richard Sands
 
Posts: 424
Joined: Mon Feb 14, 2005 1:10 pm
Location: Tasmania

Postby Jeff Austin » Thu Oct 16, 2008 11:46 am

I have encountered the same issue. Do any of the point numbers have leading zeros, i.e. 0020? This is the only time I see the problem.

You can get your nodes by updating the drawing from database.
Jeff Austin
 
Posts: 8
Joined: Fri Nov 08, 2002 2:02 pm
Location: Minocqua, Wisconsin


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron