Default raw data directory

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Default raw data directory

Postby Glen A. Quarmby » Tue May 04, 2010 9:45 am

It there a location to set the default directory the program looks in when loading a traverse raw data file?
TIA
Glen A. Quarmby
 
Posts: 32
Joined: Fri Nov 08, 2002 3:11 pm
Location: Campbell River, British Columbia

Re: Default raw data directory

Postby Brian Sloman » Tue May 04, 2010 1:32 pm

Hi,there currently is not but this is on our feature request list. Most of the import/export commands will default to the "last used" directory which may even be somewhere that was used in another program.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.
User avatar
Brian Sloman
Product Manager
 
Posts: 399
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 2 guests

cron