Default raw data directory

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
Glen A. Quarmby
Posts: 32
Joined: Fri Nov 08, 2002 3:11 pm
Location: Campbell River, British Columbia
Contact:

Default raw data directory

Post by Glen A. Quarmby » Tue May 04, 2010 9:45 am

It there a location to set the default directory the program looks in when loading a traverse raw data file?
TIA

User avatar
Brian Sloman
Product Manager
Posts: 403
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada
Contact:

Re: Default raw data directory

Post by Brian Sloman » Tue May 04, 2010 1:32 pm

Hi,there currently is not but this is on our feature request list. Most of the import/export commands will default to the "last used" directory which may even be somewhere that was used in another program.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.

Post Reply