RUNNING MICROSURVEY ON AN APPLE IMAC COMPUTER

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

RUNNING MICROSURVEY ON AN APPLE IMAC COMPUTER

Postby kencormier » Wed Aug 29, 2012 12:37 am

I am wondering if there is anybody out there that is running windows on an Imac, and being able to use microsurvey on the apple imac?
kencormier
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 28, 2012 2:15 am

Re: RUNNING MICROSURVEY ON AN APPLE IMAC COMPUTER

Postby bookermorgan » Tue Sep 11, 2012 11:45 am

I used Bootcamp to install Windows7 on my Mac. It works that way. There are places on the internet that allow you to obtain a copy of windows that is already activated...
Morgan Booker
Drafting Supervisor

Vista Geomatics Ltd.
Bay 1, 2135 32nd Ave NE
Calgary AB
Phone: 270-4048
Fax: 270-8283
User avatar
bookermorgan
 
Posts: 22
Joined: Fri Aug 18, 2006 10:00 am
Location: Calgary, Alberta


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron