Disappearing Block Insertions

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Disappearing Block Insertions

Postby Jack Van Beek » Tue Oct 20, 2015 5:37 am

On a couple of my drawings certain blocks disappear every time I open the drawing and I have to reinsert them. They are still listed in "Blocks Explorer" but are not displayed. Once I re-insert they display fine until I close this drawing. Now every time I open this drawing I have to check all these block insertions to make sure they are being displayed.
Also sometimes one of my blocks does not print/plot even though it is shown on drawing and also in print preview. HP Design Jet T520.
Both of these problems are something that has just recently started and only in certain drawings that I use model space/layout space.
Any ideas what is going on?? Becoming very frustrating.
Thanks...Jack
User avatar
Jack Van Beek
 
Posts: 21
Joined: Thu Apr 29, 2004 11:15 am

Re: Disappearing Block Insertions

Postby Brian Sloman » Fri Oct 30, 2015 10:51 am

Hi,
This doesn't sounds familiar to me, but I would suggest submitting a technical support ticket at http://helpdesk.microsurvey.com so that one of our support reps can test with your drawing and see if there is a bug that needs to be fixed, or better yet if there is a workaround that you can use instead of having to keep reinserting the blocks.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.
User avatar
Brian Sloman
Product Manager
 
Posts: 399
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron