Treeline symbol

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Treeline symbol

Postby ergols1727 » Wed Apr 27, 2016 10:29 am

Is there a way to establish a fixed treeline scallop size the way there is in Autocad? It seems to set itself automatically, even randomly, in a drawing, which is quite irritating. If I'm using a cad program shouldn't I have the ability to control something like this?
ergols1727
 
Posts: 5
Joined: Mon Apr 28, 2014 8:28 am

Re: Treeline symbol

Postby Brian Sloman » Wed Apr 27, 2016 10:56 am

Hi, Check out the new REVCLOUD (Revision Cloud) command, it functions much like the Tree Line command but you can specify an exact arc length. Should do exactly what you want!
This command was new in MSCAD 2016, and is located on the Draw ribbon.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.
User avatar
Brian Sloman
Product Manager
 
Posts: 399
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron