Captivate and Automapping

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Captivate and Automapping

Postby PCD » Mon Dec 12, 2016 1:32 pm

Is anyone else having a problem with importing DBX files from captivate to MsCAD ? When we try to use our automapping we get (J-17)errors. Line work won't come in on the right layer, and it is not attached to the point. Description text ends up at 0,0,0 .

Thanks in advance
PCD
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 28, 2014 8:31 am

Re: Captivate and Automapping

Postby James Johnston » Thu Jun 22, 2017 1:09 pm

We have seen this issue. it's not a problem with Captivate, but a problem that was introduced when some new attributes were added to the AutoMap feature. See this article for a description of the solution:

http://helpdesk.microsurvey.com/index.p ... continuous

We have sorted this out in embeddedCAD and inCAD 2018 and will have it sorted out in MicroSurveyCAD 2017.
User avatar
James Johnston
 
Posts: 25
Joined: Wed May 14, 2008 7:33 am
Location: Kelowna, BC


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron