Running AutoMap on only part of the database

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
Ron Mak
Posts: 60
Joined: Wed Mar 26, 2003 4:31 am

Running AutoMap on only part of the database

Post by Ron Mak » Thu Mar 18, 2004 12:33 pm

I have a large file where the position/rotation of some text (eg., point numbers) has been modified. When I import points from the field, I want to process the point codes with the AutoMap system, but don't want it to reset all my previous edits. Can I do this?

Glen Cameron
Posts: 1395
Joined: Fri Nov 08, 2002 12:18 pm
Location: Corbeil, Ontario, Canada
Contact:

AutoMAP

Post by Glen Cameron » Thu Mar 18, 2004 4:21 pm

Unfortunately, the AutoMAP is set to work on all point data at the same time - not just a portion of the drawing or new data as it is read in.

Cheers,
Glen W. Cameron, C.E.T.
City of North Bay, Ontario

Post Reply