Cutting and pasting raw data in Active Traverse Editor

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
K Smith
Posts: 17
Joined: Thu Jan 06, 2005 10:02 am
Location: Surrey, BC., Canada

Cutting and pasting raw data in Active Traverse Editor

Post by K Smith » Thu Mar 17, 2005 5:37 pm

When I cut and paste a section from one ATE file into another ATE file or within the same file, it adds line after line with zeros in them and eventually the data copies over. It can take quite a while. Has anyone else had this problem?

Kevin

Glen Cameron
Posts: 1395
Joined: Fri Nov 08, 2002 12:18 pm
Location: Corbeil, Ontario, Canada
Contact:

Active Traverse Editor

Post by Glen Cameron » Mon Mar 21, 2005 6:07 am

That is the way that routine works. Unfortunately, doing many lines of info will take a bit of time to complete.

Cheers,
Glen W. Cameron, C.E.T.
City of North Bay, Ontario

Post Reply