Lost Coordinate values

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
petert
Posts: 2
Joined: Fri May 14, 2004 1:38 pm
Location: Minnesota

Lost Coordinate values

Post by petert » Thu Apr 14, 2005 7:17 am

went to list coordinates today..there are missing...point numbers and symbols show up on the screen and the points are not froze..click on number and dialog box pops up showing point number but no coordinates..I could upload my old coord files, but i have made changes to some of the points..what would you suggest I do.

Glen Cameron
Posts: 1395
Joined: Fri Nov 08, 2002 12:18 pm
Location: Corbeil, Ontario, Canada
Contact:

Audit

Post by Glen Cameron » Thu Apr 14, 2005 8:14 am

Try running the Audit Database command under the MsPoints menu -> Points Database Utilities.

Cheers,
Glen W. Cameron, C.E.T.
City of North Bay, Ontario

Post Reply