Lost Coordinate values

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Lost Coordinate values

Postby petert » Thu Apr 14, 2005 7:17 am

went to list coordinates today..there are missing...point numbers and symbols show up on the screen and the points are not froze..click on number and dialog box pops up showing point number but no coordinates..I could upload my old coord files, but i have made changes to some of the points..what would you suggest I do.
petert
 
Posts: 2
Joined: Fri May 14, 2004 1:38 pm
Location: Minnesota

Audit

Postby Glen Cameron » Thu Apr 14, 2005 8:14 am

Try running the Audit Database command under the MsPoints menu -> Points Database Utilities.

Cheers,
Glen W. Cameron, C.E.T.
City of North Bay, Ontario
Glen Cameron
 
Posts: 1395
Joined: Fri Nov 08, 2002 12:18 pm
Location: Corbeil, Ontario, Canada


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest