Auto Map Layer Vs color

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Auto Map Layer Vs color

Postby T.M. Moretz » Fri Jul 22, 2005 7:14 am

When setting up the Auto Map options for a description I have the option to place the description, point number, elevation, and node on the layer of my choice. There is also the option for CLR. This option, if changed to a color other than the default color set in the layers list, does not change (plot on the screen) to the CLR chosen - it remains the color as set in the layers list. Is this a bug?
T.M. Moretz
 
Posts: 79
Joined: Fri Nov 08, 2002 1:31 pm
Location: North Carolina, USA

AutoMAP color

Postby Glen Cameron » Fri Jul 22, 2005 8:16 am

The color option is only used if the layer is being created for the first time. It is not used if the layer already exists in the drawing.

Cheers,
Glen W. Cameron, C.E.T.
City of North Bay, Ontario
Glen Cameron
 
Posts: 1395
Joined: Fri Nov 08, 2002 12:18 pm
Location: Corbeil, Ontario, Canada


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron