Auto Map Layer Vs color

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
T.M. Moretz
Posts: 79
Joined: Fri Nov 08, 2002 1:31 pm
Location: North Carolina, USA

Auto Map Layer Vs color

Post by T.M. Moretz » Fri Jul 22, 2005 7:14 am

When setting up the Auto Map options for a description I have the option to place the description, point number, elevation, and node on the layer of my choice. There is also the option for CLR. This option, if changed to a color other than the default color set in the layers list, does not change (plot on the screen) to the CLR chosen - it remains the color as set in the layers list. Is this a bug?

Glen Cameron
Posts: 1395
Joined: Fri Nov 08, 2002 12:18 pm
Location: Corbeil, Ontario, Canada
Contact:

AutoMAP color

Post by Glen Cameron » Fri Jul 22, 2005 8:16 am

The color option is only used if the layer is being created for the first time. It is not used if the layer already exists in the drawing.

Cheers,
Glen W. Cameron, C.E.T.
City of North Bay, Ontario

Post Reply