TRANSFER PNTS -

Discussion of MicroSurvey inCAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
raconsultnv
Posts: 41
Joined: Thu Oct 23, 2003 7:10 am

TRANSFER PNTS -

Post by raconsultnv » Wed Jun 23, 2010 6:42 am

sorry i placed this in incad not MSCAD 10
i RECEIVE THE FOLLOWING ON THE COMMAND LINE WHEN I TRY TO TRANSFER POINTS FROM ONE FILE TO ANOTHER. I HAVE CHECKED TO MAKE SURE BOTH DATA BASES ARE UP TO DATE. ANY SOLUTION WOULD BE APPRECIATED. THIS STARTED ABOUT A WEEK AGO WITH ALL FILES.

: _ms_start_transferError while extracting file 12-17-09 UPPER TO PERINI.msj\ch.dll
Project Opened. 1 files extracted.
No data file to remove.
THANKS RA

User avatar
Brian Sloman
Product Manager
Posts: 407
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada
Contact:

Re: TRANSFER PNTS -

Post by Brian Sloman » Wed Jun 23, 2010 2:31 pm

Hi, are you able to open the job you are trying to transfer the points out of, to make sure you do see the point data listed in the Active Coordinate Editor? You may want to submit a technical support helpdesk ticket at www.microsurvey.com/helpdesk and attach a copy of your files to the ticket.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.

Post Reply