Change Startup Directory

Discussion of MicroSurvey inCAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
jlooyestein
Posts: 15
Joined: Mon Mar 31, 2003 9:48 am
Location: Niagara Falls, Ontario
Contact:

Change Startup Directory

Post by jlooyestein » Wed Dec 22, 2004 5:26 am

Hi,

I am using incad with map 2005. I want to change autocad's startup directory, but incad always makes it start in install directory. Any ideas?

Thanks
John Looyestein
MCHKTH SURVEYING LTD.
(a wholly owned subsidiary of
J.D. Barnes Limited)
5233 Stanley Ave - Unit #1
Niagara Falls, Ontario
Canada L2E 7C2
Phone (905)358-3693
Fax (905)358-6224
john@thesurveyors.ca
http://www.thesurveyors.ca

User avatar
Jason Poitras
Site Admin
Posts: 443
Joined: Tue Oct 29, 2002 5:17 pm
Location: Kelowna, BC, Canada
Contact:

Post by Jason Poitras » Wed Dec 22, 2004 9:52 pm

Hello,

When inCAD starts it looks in the registry to see where AutoCAD is installed and where the ACAD.EXE file resides.

I'm not exactly certain what it is you're trying to accomplish so it will be much quicker to give me a call tomorrow to discuss this.

Talk to you soon.
Jason Poitras
General Manager
jason.poitras@microsurvey.com

Post Reply