Change Startup Directory

Discussion of MicroSurvey inCAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Change Startup Directory

Postby jlooyestein » Wed Dec 22, 2004 5:26 am

Hi,

I am using incad with map 2005. I want to change autocad's startup directory, but incad always makes it start in install directory. Any ideas?

Thanks
John Looyestein
MCHKTH SURVEYING LTD.
(a wholly owned subsidiary of
J.D. Barnes Limited)
5233 Stanley Ave - Unit #1
Niagara Falls, Ontario
Canada L2E 7C2
Phone (905)358-3693
Fax (905)358-6224
[email protected]
http://www.thesurveyors.ca
jlooyestein
 
Posts: 15
Joined: Mon Mar 31, 2003 9:48 am
Location: Niagara Falls, Ontario

Postby Jason Poitras » Wed Dec 22, 2004 9:52 pm

Hello,

When inCAD starts it looks in the registry to see where AutoCAD is installed and where the ACAD.EXE file resides.

I'm not exactly certain what it is you're trying to accomplish so it will be much quicker to give me a call tomorrow to discuss this.

Talk to you soon.
Jason Poitras
General Manager
[email protected]
User avatar
Jason Poitras
Site Admin
 
Posts: 443
Joined: Tue Oct 29, 2002 5:17 pm
Location: Kelowna, BC, Canada


Return to MicroSurvey inCAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron