Running AutoMap on only part of the database

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Running AutoMap on only part of the database

Postby Ron Mak » Thu Mar 18, 2004 12:33 pm

I have a large file where the position/rotation of some text (eg., point numbers) has been modified. When I import points from the field, I want to process the point codes with the AutoMap system, but don't want it to reset all my previous edits. Can I do this?
Ron Mak
 
Posts: 60
Joined: Wed Mar 26, 2003 4:31 am

AutoMAP

Postby Glen Cameron » Thu Mar 18, 2004 4:21 pm

Unfortunately, the AutoMAP is set to work on all point data at the same time - not just a portion of the drawing or new data as it is read in.

Cheers,
Glen W. Cameron, C.E.T.
City of North Bay, Ontario
Glen Cameron
 
Posts: 1395
Joined: Fri Nov 08, 2002 12:18 pm
Location: Corbeil, Ontario, Canada


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron