sp7 paste copy cut

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
Vincent Popish
Posts: 129
Joined: Thu Nov 14, 2002 11:24 am
Location: Grand Junction, CO

sp7 paste copy cut

Post by Vincent Popish » Tue Jul 06, 2004 1:30 pm

Hi:
The paste, copy, and cut buttons do not appear to work.
Thanks,
Vince Popish

rwhatman
Posts: 299
Joined: Sun Nov 10, 2002 6:41 am
Location: Peterborough, Ontario, Canada

Post by rwhatman » Tue Jul 06, 2004 3:06 pm

Hi Vincent

My copy, paste and cut buttons work fine.

Have you tried it from the menu.

You are having the worst luck I seen.

Vincent Popish
Posts: 129
Joined: Thu Nov 14, 2002 11:24 am
Location: Grand Junction, CO

cut copy

Post by Vincent Popish » Tue Jul 06, 2004 3:25 pm

Menu works fine, can and do use it. Just noting that in at least a couple of files the buttons didn't work.
Thanks,
Vince Popish

Vincent Popish
Posts: 129
Joined: Thu Nov 14, 2002 11:24 am
Location: Grand Junction, CO

cut copy

Post by Vincent Popish » Tue Jul 06, 2004 3:30 pm

Hi:
In fact just tried it in a new drawing and another older drawing and they worked fine in both of them, so beats me what happened before. Tried all three buttons and there was no response on the command line whats so ever with the drawing I was working in...
If I can isolate the problem or file I will let you know.
Thanks,
Vince Popish

Post Reply