lost points

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

lost points

Postby welshpe » Wed Apr 18, 2007 6:12 am

my points disappeared? I tried rescaling the drawing and changing the points. Nothing works? The point numbers, descriptions, and elevations show up but no points. mscadd 2005 1.3. premium
welshpe
 
Posts: 4
Joined: Thu Nov 09, 2006 6:40 am

Re: lost points

Postby rwhatman » Wed Apr 18, 2007 8:40 am

welshpe wrote:my points disappeared? I tried rescaling the drawing and changing the points. Nothing works? The point numbers, descriptions, and elevations show up but no points. mscadd 2005 1.3. premium


Toggle Perference
Cad drawing Controls

Turn On - Draw Points (Nodes)

Hope this is what you want.
rwhatman
 
Posts: 299
Joined: Sun Nov 10, 2002 6:41 am
Location: Peterborough, Ontario, Canada

Point Node

Postby Glen A. Quarmby » Wed Apr 25, 2007 3:02 pm

That same thing happened to me today. Toggle settings are set to draw nodes but they aren't there. The usual commands to fix this including Rescale, Update Points or ReCalc Traverse don't help.
I started a fresh drawing and read the points in to fix it.
This was an AutoCad drawing someone sent me and they don't always behave like they should. :?
Glen A. Quarmby
 
Posts: 32
Joined: Fri Nov 08, 2002 3:11 pm
Location: Campbell River, British Columbia

lost points

Postby Richard Sands » Wed Apr 25, 2007 9:33 pm

I've had times when jobs appear to not show the points. I've found a save, close, exit Mscad, restart Mscad, open job, save again and it fixes the problem.
not sure if its the same as described here?
regards, Richard
Richard Sands
 
Posts: 424
Joined: Mon Feb 14, 2005 1:10 pm
Location: Tasmania


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron