Raster

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
abacuspros
Posts: 30
Joined: Thu Dec 02, 2004 9:08 am
Location: Breese, Illinois, USA

Raster

Post by abacuspros » Wed Jun 27, 2007 8:10 am

When plotting with a raster image, I'm having trouble getting the lines I've drawn to appear "on top" of the image. Any help is appreciated. Also, the image i'm using is larger than the area I'm plotting if that makes a difference.

Thanks
Shane Bowen
Abacus Professional Services

rwhatman
Posts: 299
Joined: Sun Nov 10, 2002 6:41 am
Location: Peterborough, Ontario, Canada

Re: Raster

Post by rwhatman » Wed Jun 27, 2007 9:38 am

abacuspros wrote:When plotting with a raster image, I'm having trouble getting the lines I've drawn to appear "on top" of the image. Any help is appreciated. Also, the image i'm using is larger than the area I'm plotting if that makes a difference.

Thanks
Just use Drawing Order on the Frame of the Raster image and pick BACK
on the image.

abacuspros
Posts: 30
Joined: Thu Dec 02, 2004 9:08 am
Location: Breese, Illinois, USA

Re: Raster

Post by abacuspros » Wed Jun 27, 2007 9:51 am

rwhatman wrote:
abacuspros wrote:When plotting with a raster image, I'm having trouble getting the lines I've drawn to appear "on top" of the image. Any help is appreciated. Also, the image i'm using is larger than the area I'm plotting if that makes a difference.

Thanks
Just use Drawing Order on the Frame of the Raster image and pick BACK
on the image.
Thanks so much, that worked.
Shane Bowen
Abacus Professional Services

Post Reply