Erasing points

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Erasing points

Postby wfd144 » Sat Apr 26, 2008 11:07 am

Is there a way of temporarily erasing points and labels to unclutter the screen without deleting the point from the database? For example if i am creating linework and there are multiple points in the area when I am done I can freeze the line layer and erase the points and move on to the next feature.

Thanks
wfd144
 
Posts: 16
Joined: Wed Apr 23, 2008 11:25 am

HIDING POINTS

Postby Richard Sands » Sun Apr 27, 2008 2:08 am

if you erase the points then theyre gone and possibly the linework if they are part of the database - ie attached to the points.
Using Graphic Editor you could select the points and move them to another layer, or just turn off the points if they are still on the default layer - 'MSPoint'.
Similarly for the labels and elevations.
Not sure what your'e trying to achieve. Are you just joining points with linework? If so what routine do you use? Mscad has its own routines for joining points, and then you can just use Cad to snap to points. Result is similar, but implications to database entirely different.
You can select points by description which may be of use?
May need to tell us more.
Richard Sands
 
Posts: 424
Joined: Mon Feb 14, 2005 1:10 pm
Location: Tasmania


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron