Active Coordinate Editor

Discussion of MicroSurvey embeddedCAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Active Coordinate Editor

Postby Terry Westendorf » Sun Jun 05, 2011 11:39 am

How do you get the single point editor or active coordinate editor to deploy when double clicking on a point?

Thanks,

Terry
Terry Westendorf, PLS
MITCHELL-WESTENDORF, P.A.
Chapel Hill, North Carolina
Terry Westendorf
 
Posts: 7
Joined: Mon Jul 12, 2004 6:00 am
Location: Chapel Hill, North Carolina

Re: Active Coordinate Editor

Postby Brian Sloman » Mon Jun 06, 2011 8:41 am

Hi, Currently you need to type INFO then pick the point. Same thing for picking lines or curves to see the CAD Lines/Curves dialogs, you need to run the INFO command first. In our AutoCAD-based products (both inCAD and embeddedCAD) these dialogs cannot be opened directly by clicking the point like in MSCAD, but this is a feature we plan on adding for the first embeddedCAD service pack.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.
User avatar
Brian Sloman
Product Manager
 
Posts: 399
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada

Re: Active Coordinate Editor

Postby Brian Sloman » Fri Jul 29, 2011 3:47 pm

Hi,
This is functionality is now available in embeddedCAD 2012 SP1, and also inCAD 2011 SP2. Double-clicking appropriate entities will now launch the CAD Lines Information, CAD Curves Information, Single Point Editor, or Single Line Text Editor dialogs.

Information and download links are in another posting here:
http://www.microsurvey.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=2182
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.
User avatar
Brian Sloman
Product Manager
 
Posts: 399
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada


Return to embeddedCAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron