Bad values in Listing

Discussion of STAR*NET related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
tomarneson
Posts: 1
Joined: Wed Sep 07, 2011 10:40 am

Bad values in Listing

Post by tomarneson » Wed Sep 07, 2011 11:39 am

I ran a level net adjustment to introduce my students to least squares adjustments. The listing file shows elevation differnces which are way off from the values in the input file. I called support and was told a fix was coming. The trouble is I cannot hold up the students to wait for a fix. I was also told that we'd see the same thing (bad data in listing) for 2D and 3D networks.

Tom Arneson

User avatar
Brian Sloman
Product Manager
Posts: 403
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada
Contact:

Re: Bad values in Listing

Post by Brian Sloman » Thu Sep 08, 2011 8:56 am

Hi,
This is documented in the STAR*NET 7 Known Issues page in the helpdesk. All of the elevations in the listing are correct, it is just the deltas that are bad. This is fixed in the upcoming 7.1 update which should be available by the end of the week.
http://www.microsurvey.com/helpdesk/ind ... icleid=514
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.

User avatar
Brian Sloman
Product Manager
Posts: 403
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada
Contact:

Re: Bad values in Listing

Post by Brian Sloman » Fri Sep 09, 2011 4:23 pm

Hi, STAR*NET 7.1 is now available for download, which includes this fix.
http://www.microsurvey.com/helpdesk/ind ... newsid=109
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.

Post Reply