Missing Layout Tabs ??

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Missing Layout Tabs ??

Postby getrsurveyed » Fri Nov 18, 2011 1:55 pm

Installed the new version on XP Pro and am having trouble with both the model and layout tabs disapearing from the bottom of the screen. I have five layout tabs and of couse the one model tab. Not sure what sets it off and I don't work in paper space too often but plan to add many more layout tabs with this drawing. For a while it seemed that if I minimized the drawing and then brought it back it would bring the tabs back .. but now .. not all the time. Have had to close out the program to get it to work a few times... ??
getrsurveyed
 
Posts: 49
Joined: Fri Nov 04, 2005 1:59 pm
Location: Cambridge Oh

Re: Missing Layout Tabs ??

Postby Brian Sloman » Fri Nov 18, 2011 5:27 pm

This tends to happen when your screen resolution changes, which can happen automatically if a screensaver comes on, you locked/unlocked your computer, etc. Try typing SHOWTABS and turn them off (even though you can't see them) then again to toggle them back on, that always worked for me.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.
User avatar
Brian Sloman
Product Manager
 
Posts: 399
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada

Re: Missing Layout Tabs ??

Postby getrsurveyed » Sat Nov 19, 2011 9:06 am

That works.. Thanks Brian
getrsurveyed
 
Posts: 49
Joined: Fri Nov 04, 2005 1:59 pm
Location: Cambridge Oh


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron