Empty Layers

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Empty Layers

Postby Jeff Anderson1 » Thu Nov 24, 2011 8:12 am

Is there a command that will blow away the empty layers that are created by that awful C3D that no one uses, and no one cleans out of their awful C3D drawings? No bias here.
Jeff Anderson, CST
LS Anderson Consulting Ltd.
Geomatic Solutions for Your World
Jeff Anderson1
 
Posts: 3
Joined: Mon May 26, 2008 10:37 am
Location: Calgary

Re: Empty Layers

Postby Brian Sloman » Thu Nov 24, 2011 12:51 pm

Hi,
You can type PURGE at the commandline, or press the little Purge button found along the top of the Layers Explorer window.
Alternatively, you can also do select purge operations (including purging of layers) using the DWG_CLEANUP (MsTools | Drawing Cleanup Wizard) command.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.
User avatar
Brian Sloman
Product Manager
 
Posts: 399
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests

cron