Qselect

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
Bars92
Posts: 5
Joined: Mon Jan 09, 2012 1:29 pm

Qselect

Post by Bars92 » Mon Mar 12, 2012 6:06 am

Just wondering if there a 'Qselect' feature in MSCAD like in AutoCAD, that allows you to query select for example all text on the 'text' layer with a height of 1.5?

THNX

Bars92
Posts: 5
Joined: Mon Jan 09, 2012 1:29 pm

Re: Qselect

Post by Bars92 » Wed Mar 14, 2012 10:53 am

I guess not... :lol:

User avatar
Darcy Detlor
Site Admin
Posts: 205
Joined: Tue Oct 29, 2002 10:14 am
Location: West Kelowna, BC
Contact:

Re: Qselect

Post by Darcy Detlor » Fri Mar 16, 2012 2:01 pm

I believe this type of selection filter is part of MicroSurvey CAD 2012.
Darcy Detlor,
President,
MicroSurvey Software Inc.
darcy.detlor@microsurvey.com

User avatar
Brian Sloman
Product Manager
Posts: 407
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada
Contact:

Re: Qselect

Post by Brian Sloman » Wed Mar 21, 2012 12:18 pm

Hi, It's not quite as powerful as AutoCAD's selection filters but anytime you are prompted to select entities in MSCAD you can use the "Select by Properties..." option in the prompt box or type PRO at the command line, in order to select by properties like entity type, layer, color, linetype, etc.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.

Post Reply