Qselect

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Qselect

Postby Bars92 » Mon Mar 12, 2012 6:06 am

Just wondering if there a 'Qselect' feature in MSCAD like in AutoCAD, that allows you to query select for example all text on the 'text' layer with a height of 1.5?

THNX
Bars92
 
Posts: 5
Joined: Mon Jan 09, 2012 1:29 pm

Re: Qselect

Postby Bars92 » Wed Mar 14, 2012 10:53 am

I guess not... :lol:
Bars92
 
Posts: 5
Joined: Mon Jan 09, 2012 1:29 pm

Re: Qselect

Postby Darcy Detlor » Fri Mar 16, 2012 2:01 pm

I believe this type of selection filter is part of MicroSurvey CAD 2012.
Darcy Detlor,
President,
MicroSurvey Software Inc.
[email protected]
User avatar
Darcy Detlor
Site Admin
 
Posts: 205
Joined: Tue Oct 29, 2002 10:14 am
Location: West Kelowna, BC

Re: Qselect

Postby Brian Sloman » Wed Mar 21, 2012 12:18 pm

Hi, It's not quite as powerful as AutoCAD's selection filters but anytime you are prompted to select entities in MSCAD you can use the "Select by Properties..." option in the prompt box or type PRO at the command line, in order to select by properties like entity type, layer, color, linetype, etc.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.
User avatar
Brian Sloman
Product Manager
 
Posts: 399
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

cron