Problems Xref Plotting.

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Problems Xref Plotting.

Postby Allsite » Sun Aug 03, 2014 10:22 pm

Hi.
I have been trying to plot drawings using an Xref background. The problem is that when I preview the drawing as well as plot it, it has the xref but also has another scaled up version of the Xref displayed in front of it.
The first pic is what I preview and what it then plots.
The white lines on the second pic are the xref lines and this is basically what I need plotted.
Regards Jeff
Attachments
MS2.png
MS2.png (10.48 KiB) Viewed 2651 times
MS1.png
MS1.png (7.44 KiB) Viewed 2651 times
Allsite
 
Posts: 17
Joined: Tue Jan 31, 2006 1:36 am
Location: Sydney Australia

Re: Problems Xref Plotting.

Postby Allsite » Sun Aug 03, 2014 10:29 pm

Also. While I am here. Can someone direct me to where I can change my contact and email address on this forum?

Regards Jeff
Allsite
 
Posts: 17
Joined: Tue Jan 31, 2006 1:36 am
Location: Sydney Australia

Re: Problems Xref Plotting.

Postby Allsite » Wed Aug 06, 2014 3:48 pm

For anyone interested, I have found a stop gap solution.
The problem is effecting the text only. So removing the text from the Xref solves the problem.
But we cant all remove the text, so there is still a fault somewhere? Any ideas?
Jeff
Allsite
 
Posts: 17
Joined: Tue Jan 31, 2006 1:36 am
Location: Sydney Australia


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron