Polyline Toolbar

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Post Reply
bahpus
Posts: 4
Joined: Mon Apr 09, 2012 7:20 am

Polyline Toolbar

Post by bahpus » Mon Jan 12, 2015 3:21 am

Can anyone please advise how to enable or find the Polyline Toolbar (not the 3d Polyline) in MS CAD 2015 ?
I have the line Line, Circle, Arc and Point Toolbar but the Polyline command seems to be missing ?

User avatar
Brian Sloman
Product Manager
Posts: 403
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada
Contact:

Re: Polyline Toolbar

Post by Brian Sloman » Tue Jan 13, 2015 3:56 pm

Hi, you can download an updated toolbar file here to fix this and other missing buttons from the "Draw 2D" and "Entity Snap" toolbars.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.

User avatar
Jack Van Beek
Posts: 21
Joined: Thu Apr 29, 2004 11:15 am

Re: Polyline Toolbar

Post by Jack Van Beek » Tue Jan 20, 2015 9:33 am

Caution.....do not do this unless you have exported/saved any custom menus you may have created. This sets everything back to stock form and deletes any changes you may have made. DAMHIK....
Cheers...Jack

User avatar
Brian Sloman
Product Manager
Posts: 403
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada
Contact:

Re: Polyline Toolbar

Post by Brian Sloman » Mon Jan 26, 2015 3:52 pm

Hi Jack, great point! I added a note to the helpdesk page linked above.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.

Post Reply