Polyline Toolbar

Discussion of MicroSurvey CAD related issues and questions.

Moderators: Brian Sloman, Jason Poitras, James Johnston

Polyline Toolbar

Postby bahpus » Mon Jan 12, 2015 3:21 am

Can anyone please advise how to enable or find the Polyline Toolbar (not the 3d Polyline) in MS CAD 2015 ?
I have the line Line, Circle, Arc and Point Toolbar but the Polyline command seems to be missing ?
bahpus
 
Posts: 4
Joined: Mon Apr 09, 2012 7:20 am

Re: Polyline Toolbar

Postby Brian Sloman » Tue Jan 13, 2015 3:56 pm

Hi, you can download an updated toolbar file here to fix this and other missing buttons from the "Draw 2D" and "Entity Snap" toolbars.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.
User avatar
Brian Sloman
Product Manager
 
Posts: 399
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada

Re: Polyline Toolbar

Postby Jack Van Beek » Tue Jan 20, 2015 9:33 am

Caution.....do not do this unless you have exported/saved any custom menus you may have created. This sets everything back to stock form and deletes any changes you may have made. DAMHIK....
Cheers...Jack
User avatar
Jack Van Beek
 
Posts: 21
Joined: Thu Apr 29, 2004 11:15 am

Re: Polyline Toolbar

Postby Brian Sloman » Mon Jan 26, 2015 3:52 pm

Hi Jack, great point! I added a note to the helpdesk page linked above.
Brian Sloman
Development Manager
MicroSurvey Software Inc.
User avatar
Brian Sloman
Product Manager
 
Posts: 399
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:42 pm
Location: Westbank, BC, Canada


Return to MicroSurvey CAD

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 2 guests

cron